maxitec Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 13 Tecrübe Puanı : 35 Başarı Puanı : 6 Kayıt tarihi : 10/05/11 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli
| Konu: Jadde Level Kasma Sistemi (Sanal Experience Bar) Çarş. Ağus. 10 2011, 18:12 | |
| Merhaba arkadaşlar.Level kasmak çok zor diyen arkadaşlara dikkatle incelesin.Öncelerden zar zor 15-20 Level larda olduğum zamanlar çevreden hep niye level kasmıyosun diye bildiriler geliyordu.Bana göre level kasmak için saatlerce dans etmek saçma geliyordu neden level kasamadığımı düşününce hedefe ulaşmak için bir araç olmadığını farkettim ve deniye deniye jadde'de neye göre level alınıyor hesapladım şimdide sizlerle paylaşıyorum umarım işinize yarar..
Arkadaşlar sistemi görmeden önce en iyi level alma yöntemlerinden biraz bahsedicem.
- Level almak için yapılacak en iyi dans biçimi yarışmalardır.(Bireysel,Kurnaz,Vs Oyuncu.vs.) - Kısa şarkılar her zaman tercihimiz olmalıdır. (Zamandan tasarruf.) - 4x-2x Exp vericiler işimizi her zaman daha kolaylaştırır. - Ve en önemlisi arkadaşlar ne yapıp ne edip yaptığınız danstan 7500Exp almayı başarın. - Kısa şarkılar hızlı oynayamayanlar için [94BMP MORON] , hızlı oynayabilenler için [157BMP Thug Story] - Eğer 4x ve 2x kartınız yoksa 7500 almanız gerçekten zor olacaktır bu sebeple Kurnaz mod öneriyorum.
Sistem aşağıda gördüğünüz tablodaki tasarlanmıştır arkadaşlar.
Emeğe Saygı.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|